Menu
A+ A A-

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de mest spurgte spørgsmål i en lille oversigt, finder du ikke svar på dit spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig.

Hvordan betaler jeg?
Når du har fundet det hold du gerne vil danse på trykker du på "Tilmeld". Herefter kan du betale via dit betalingskort. Betalingen foregår via Paypal, som er en af de sikreste betalingsmetoder på internettet.

Kan jeg betale i rater?
Du har mulighed for at betale i rater. Den første måned er en betalt prøvemåned. Herefter er det en bindende tilmelding. Der er ingen tilbagebetalingsret, og ønsker man at stoppe på holdet, skal det ske via en skriftlig henvendelse.

Er der familierabat?
Du kan få familierabat, hvis du er i familie og bor på samme adresse med deltagere, som danser hos Dansen Går.

Rabat?
Der kan også opnås rabat, hvis deltagerne er tilmeldt mere end et hold.

Jeg kan ikke få lov at betale?
Hjemmesiden er optimeret til alle browsere. Oplever du alligevel problemer i din Windows Explorer anbefales det, at du opdaterer din browser til den nyeste version. Du kan også vælge at bruge en anden browser, eksempelvis Firefox eller Google Chrome.

Bør jeg tilmelde mig et nyhedsbrev?
Du bør som minimum tilmelde dig det nyhedsbrev, som omhandler den by, hvori der danses. Opdateringer, nyheder osv. vil foregår via disse.

Hvordan bruger jeg forummet?
Forummet er til for dig. Alle er velkommen til at debattere, købe og sælge. Du skal oprette en bruger, før du har adgang til dette.

Hvordan opretter jeg en bruger?
Når du går ind på forummet, vil du automatisk bliver bedt om at logge ind, før du kan skrive et indlæg. Her vil du også have mulighed for at oprette din bruger. Du kan også klikke øverst i højre hjørne på "Login", og herefter vil du også have mulighed for at oprette din bruger.