Menu
A+ A A-

Rikke Kragkær

Rikke Smedemark Kragkær har danset hele livet. Mere præcist siden hun som 2-årig prøvede det for første gang hos Lilli Nicolaisen i Aalborg.

"Jeg startede med børnedans som udviklede sig til standard/latin på højt niveau, efter jeg fik Ringgard familien som træner.

Samtidig med sportsdansen, dansede jeg alle de alternative danse, som jeg kunne ved siden af og dette resulterede i at jeg fik hele 5 forskellige Danmarksmestre titler, inden jeg stoppede som aktiv udøver.

Jeg har optrådt for forskellige kunstnere, og oplevet mange fantastiske ting, især da jeg som 12-årig kom med i den professionelle gruppe Lilli Dancers. Jeg har rejst hele verden rundt med Lilli Dancers og har oplevet alle de forskellige kulturer, f.eks. at holde jul i Thailand.

eg har undervist, siden jeg var 13 år og har været på mange forskellige kurser for at holde mig opdateret på hvad der er in lige nu, og bruger dette de forskellige steder jeg har undervist.

Jeg har bestået eksamen i standard & latin i det professionelle forbund De Danske Danseskoler og bliver ved med at uddanne mig, så jeg altid er opdateret med alt det nye der sker rundt i verden, både for mine elevers og min egen skyld.

Er også uddannet dansedommer indenfor DS (Dansk Sportsdansforbund) og DDD (De Danske Danseskoler). Jeg beskæftiger mig også med det Danske Cheerleading Forbund.

Jeg valgte i 2006 at tage uddannelsen som idrætspædagog, og dette kan jeg bruge rigtig meget i mit arbejde som danselærer. Den store fordel er, at jeg har en større forståelse for børnenes udvikling, og hvordan man skal reagerer i forhold til det enkelte barn…

Jeg glæder mig rigtig meget til at undervise jer og få en spændende sæson."